INSTALIME HIDRAULIKE

instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime
instalime

Na Kontaktoni

ADTrade

Kush jemi ne?

AD-TRADE është një kompani që merret me tregtimin e materialeve hidraulike dhe hidrosanitare.
Ne ofrojmë një gamë të gjërë produktesh dhe mbi të gjitha me një cilësi të lartë.
Aktiviteti jonë shtrihet prej 10-vitesh në të gjithë territorin e Shqipërisë.
Avantazhi jonë në treg është raporti i mirë cilësi-çmim si dhe mardhëniet e mira bashkëpunuese me klientet.

Adresa: Sheshi "Shqiponja", Tiranë

Cel: 0686020018 & 0689082222

Email: Sheshi "Shqiponja", Tiranë