KOMPLETE PORCELANI

Na Kontaktoni

ADTrade

Kush jemi ne?

AD-TRADE është një kompani që merret me tregtimin e materialeve hidraulike dhe hidrosanitare.
Ne ofrojmë një gamë të gjërë produktesh dhe mbi të gjitha me një cilësi të lartë.
Aktiviteti jonë shtrihet prej 10-vitesh në të gjithë territorin e Shqipërisë.
Avantazhi jonë në treg është raporti i mirë cilësi-çmim si dhe mardhëniet e mira bashkëpunuese me klientet.

Adresa: Sheshi "Shqiponja", Tiranë

Cel: 0686020018 & 0689082222

Email: Sheshi "Shqiponja", Tiranë